hizmetlerimiz 

hizmetlerimiz 

Enerji, günümüzün önemli konularının arasında, en üst sınırdadır. Dünyamızın mevcut enerji stoğu ve kaynakları dramatik bir şekilde değişmektedir. Dünya enerji talebi ve bu talebi karşılayabilmek ilk önceliğimizdir. 

Batıdaki, endüstriyel ülkelerin insanları için istek üzerine elektrik enerjisinden yararlanmak kolay ve normaldir. Fakat az gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerde, çok büyük enerji açıkları bulunmaktadır. Dünyada sınırlı miktarlarda petrol, kömür ve doğalgaz vardır. Enerji talebi, son 3 asırdır durmadan, düzenli bir şekilde artmakta ve bu talep, özellikle yakın gelecekte ve uzun vadede daha da hızla artmaya devam edecektir. İlerleyen senelerde alternatif enerji kaynaklarını bulmak ve kullanabilmek için dev yatırımlar gerekecektir. Bundan dolayı biz, Irak gibi ülkelerin gelecekteki enerji ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için onları sınırsız, yenilenebilir enerji öz kaynakları ile tanıştırıyor ve onları kullanabilmeleri için yardımcı oluyoruz. İşimizde ve günlük hayatımızda etkin ve yetkin olmak, hareketlerimizi baz aldığımız en önemli kavramlardır. 

Biyolojik kaynaklardan enerji sağlamak hem lüks bir işlem hem de ekonomiye katkısı azdır. Bizim, yenilenebilir enerji alanındaki uzmanlığımız güneş, rüzgar ve jeotermal enerji alanlarıdır. Temiz bir çevrenin temelinde ilerlemiş teknolojinin tüm yenilenebilir enerji kaynaklarını zeki bir ekolojik ve ekonomik karışımla kullanmasında yatar. Uluslar arası bilgi paylaşması, bu önemli karışımın başarılı bir şekilde kullanılmasını temin eder. 

Doğru planlama, tasarım, geliştirme, gerçekleştirme ve işletme yoluyla, GOO Grubu bu olmazsa olmaz kavramlara sahiptir ve yenilikçi adımlarla geleceğe adını başarılı bir şekilde yazacaktır.

Bütün Atıklar Çevremizi Kirletemeyecek! Yenilenebilir enerjilerin anlamı budur, bazıları buna çöp diyor, biz bunları enerjiye dönüştürüyoruz! Alternatif enerji teknolojileri.
ÇÖPLERİN HAZIRLANMASI Ülkemizde katı atıkların toplanması, taşınması, geri kazanılması ve bertarafına ilişkin yükümlülükler 5393 sayılı Belediyeler Kanunu ve 5216 sayılı Büyükşehir Belediyeleri Kanunu ile Belediyeler ve Büyükşehir Belediyelerine verilmiştir. 2872 sayılı Çevre Kanunu'nun 8. maddesine göre; "her türlü atık ve artığı, çevreye zarar verecek şekilde, ilgili Yönetmeliklerde belirlenen standartlara ve yöntemlere aykırı olarak doğrudan ve dolaylı biçimde alıcı ortama vermek, depolamak, taşımak, uzaklaştırmak ve benzeri faaliyetlerde bulunmak yasaktır". Bu kapsamda katı atıkların, kaynağında ayrı toplanması, taşınması, geri kazanılması (komposit, yakma vb.), düzenli depolanması, mevcut vahşi depolama sahalarının rehabilitasyonu ve bu tesisler için yer seçimi kriterleri ile ilgili esaslar, 14.03.1991 tarih ve 20814 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüǧe giren Katı Atıkların Kontrolü Yönetmeliği ve Katı Atık Depo Alanları ile İlgili Yönerge ile belirlenmiştir. Ülkemizde yaşanan katı atık sorununun çözümünde, çevrenin korunmasında ve evsel atıklardan kaynaklanan çevre kirliliǧinin önlenmesinde, Belediyelerin "Katı Atık Bertaraf Tesisleri"ni hayata geçirmeleri ana unsur olarak görülmektedir. Belediyeler evsel katı atıkların bertarafı için en uygun teknolojiyi kullanmak zorundadır. Bertaraf yöntemlerinin belirlenmesinde evsel atığın miktarının ve niteliğinin bilinmesi kilit rol oynamaktadır.

Mavi Sistem Enerji Farkı Teknoloji - MAVİ SİSTEM ® Atıktan Enerjiye Fark BLUE-SYSTEMS® teknolojisi, tüm karbon bileşiklerinden elektrik üretir. Patentli prosedür, sentetik yakıt itici yakıt üretiminde yakıt peletlerinin "kırılması" sistemini kullanır. Geleneksel "kırma işlemlerinden" farkı, BLUE SYSTEM®'in doğal yağ veya doğal gaz gibi geleneksel sıvı malzemeler yerine hazırlanan katı yakıt peletlerini kullanmasıdır. BLUE SYSTEMS®, gazda yüksek hidrojen içeriğine (% 63) sahip bir sentez gazı üretir. Sentez gazından ayrılan hidrojen, yakıt hücrelerinde elektriğe dönüştürülür.
CO2 nötr olan bir sistemde bu atık kullanımı küresel olarak benzersizdir. Tüm sistemin çok yüksek verimliliği ve ardından elektrik üretimi, şu anda dünya çapında en iyi atık kullanım sürecidir.